6 Ağustos 2014 Çarşamba

MESAJ (SLAVA SERVUKOVA)


Bulgaristan'da ünü sınırları aşmış bir fenomen olan Slava Servukova'nın (şifacı, kahin 1902-1991)1973 yılında kayda alınan bir chanelling mesajı duyanları şaşırtıyor. Slava, bilinmeyen bir dilde konuşuyor, tercüme ediyor ve "Onların" mesajını iletiyor. Yaklaşık 14 dakikalık bu mesajın özetini aktarıyorum.

Kötülüğü (Kain) kalbinizde bırakmayın. Kain açık kapılardan girer, normalde yatacak yeri yoktur. Ama kalbini tam bir temizlikle özenle korursan o (Kain) gelemez. Çünkü sadece elverişli toprağı bulduğu yerde doğar.
Çok sayıda varlık şimdi düşünüyor... Çünkü karanlık çökmek üzere. Karanlık geliyor ama korkmayın. Baba'nın sözleri onu kovacak.
Biz bir çok şeyi hem de büyük miktarlarda vermeye hazırız. Sadece size değil, bir çok evlada vereceğiz. Elinizi açıp uzattığınızda size akıtacağız. Uzanmış olan hiç bir eli boş bırakmadık ve bırakmayacağız. Çünkü biz sizi arıyoruz, siz bizi değil. Size hatırlatmaya çalışıyoruz çünkü sizi bir şeylere hazırlıyoruz. Sadece hoşunuza gitsin diye konuşmuyoruz, hazırlanmanız için...
Elinizi açtığınızda sadece almaya değil, vermeye de hazırlanın. Şunu da iyi bilin: Bir ruh sadece istiyorsa içine karanlığı alabilir. Ki bu karanlık çok korkunçtur. Bu yüzden karşılaştığınız her ruha Aşk ile yaklaşın. Uzanan her bir ele verin, verin, verin... Çünkü vermek, Baba'ya bağlılığını göstermektir. Verdiğin zaten senin değil, Baba'nındır.
Dünya'dan el ayak çekmeyin ama kaptırmayın da. Teslimiyet ve güven içinde olun, o zaman sizde çok büyük bir güç uyanacak. Asla yapamayacağınızı söylemeyin; asla olamayacağını söylemeyin. Her şey olacak. Tek bir şeyi isteyin - güçlü ve dayanıklı olmayı. Kalbinizin fakirliğe düşeceğini düşünmeyin. Yüce ışığa döndüğünüz vakit ona avuç dolusu tohum akıtılacak. Çünkü çiftçi tarlaya tohumları tek tek atmaz. Avuç avuç atar. Baba da öyle döker, kalbiniz döküleni alır.
Mücadele yaklaşıyor. Bu mücadele "diğer" varlıkların geçiş yolunu açacaktır. Çünkü birincisi olmadan ikincisi olmaz. Bu yüzden hazırlanın, ayırımı yapabilmeniz için: Hangisi Baba'dan, hangisi Baba'nın karşıtındandır? Her bir kelimeyi tanıyabilmek için uğraşın.
Aşk ile istediğiniz her şeyi size vereceğiz...

1 yorum: