3 Ocak 2014 Cuma

Davetsiz Enerjiye Karşı Kendini Koruma Sorunu



Davetsiz Enerjiye Karşı Kendini Koruma Sorunu

Biyoenerji ile insana etki edilebildiği uzun süre bilinmedi kitleler tarafından. Enerji denen bir yaptırımın varlığı sadece çok seçkin kişilerce, biliniyor ve yine özel seçilmiş insanlara inisiyasyon yapılıyordu. Enerji dünyasının yüksek potansiyelinden habersiz olan halk, aslında bu bilgisizliği sayesinde uzun bir zaman zarfınca korunmuş oldu. Çünkü enerji bilgisine inisiye olanların azlığı, bilginin dışarıya sızmasının zorluğu, onu gelişigüzel kullanmanın önünde de engel oluşturuyordu. Böylece tehlikenin farkında olan üstatlar, gurular, şeyhler, rahipler, enerji bilgisini sadece hak edenlerin alacağı teşkilatlar kurdular. Hermetik okullar, tarikatlar, çeşitli yoga, tai chi, zen, tantra ekolleri, tapınaklar, manastırlar, misyoner toplulukları bu bilgiyi korudular, nesilden nesile aktardılar. Aktarım hep gizli oldu, bu yüzden enerji bilgisi için, uzun bir zaman “yer altında” kaldı diyebiliriz. Şu anda tüm çamaşırlar ortaya dökülmüş durumda. Biyoenerji bu alanla ilgili olan/olmayan, bilen/bilmeyen herkesin dilinde. Ve durumun böyle olması, insanları korumasız bıraktı. Enerji bir silah gibidir sonuçta. Kendini onunla koruyabilir veya saldırabilirsin. Eline silah geçiren bir çocuğun oyun hevesiyle kendini vurması, başkalarını vurması işten bile değildir. Silah açığa çıkmıştır ama kullanması öğretilmemiştir. Ondan korunması da… İlk zaman bir çığ gibi, moda gibi olan, rüzgâr gibi amaçsız esen enerjisel ilgi, bugün amaçlı olarak alet edilmeye başlanmıştır. Psikoterapistler, hipnoz uygulayıcıları, şifacılar, biyoenerjistler, majisyenler, hepsi birden enerji ile bilinçdışı alanlara atak yapmıştır. Dışsal sonuçların hızlı gelişleri ile pratik sorunları giderirler. Bu doğru. Fakat çoğunluk içsel süreçleri anlamaktan hala çok, ama çok uzaktır.

Bilinçdışı gerçekte nedir? Orada ne vardır? Bu soruya kimsenin cevap vermesi mümkün değil. Çünkü bilinçdışı zaten özelliği sebebiyle bilinçsizdir. Bilince dökülen kısmını biliyoruz ancak ki zaten o zaman bilinçdışı olma özelliğini yitirir. Ve bilmediğimiz bir şeyi kurcalamak, onu kışkırtmak, baskı uygulamak ne kadar doğrudur? Emin değilim.

(Karmanın Gücü - Şifa ve Enerji kitabından)

1 yorum:

  1. Garman'dan gümüşüm, 8 yıl önce çocuğum olmadan evlendim, çaresizce bir çözüm arıyordum çünkü doktor hamile kalamayacağımı söyledi ama bir arkadaşım beni Dr white adında bir büyü tekerine yönlendirdi ve ben ona sorunlarımı anlattı ve 12 gün içinde her şeyin yoluna gireceğine söz verdi, bana bazı talimatlar verdi ve hepsini mükemmel yaptım, test için hastaneye gittim ve 1 haftalık hamile olduğumu doğruladılar ve şimdi hamileyim. benim güzel oğlum ve benim de şu an bir hamileliğim daha var hepinize teşekkürler Dr beyaz her türlü çözüm için kendisine ulaşın

    1) Ex'inizi iade etmek istiyorsanız.
    2) Hamile kalmak için büyü istiyorsanız.
    3) düşük yapmayı durdurmak istiyorsanız.
    4) Biri tarafından sevilmek istiyorsanız.
    5) Her türlü hastalığı veya hastalığı tedavi etmek için büyü.
    Ve diğerleri.
    o en iyisi ve çok doğru. wightmagicmaster@gmail.com. WhatsApp:+17168691327

    YanıtlaSil